Städmaterial

Flyttstädning

Flyttstädning utförs på kundens villkor, det vill säga att du som kund bestämmer vad städningen ska innehålla. Det kan till exempel vara lite extra städning i köket, badrummet eller andra utrymmen som ska göras rent.

Storstädning

Storstädning med uppfräschning innefattar allt extra med dammtorkning på alla överkomliga ytor som ventilationsluckor, fläktar, taklampor, tvätt av alla dörrar, etc.

Kontrakstädning

Kontraktstädning innebär städning av kontor eller hem, som vid tecknande av avtal oftast betyder ett bättre fast pris per månad för utförd städning.

Byggstädning

Byggstädning ett speciellt uppdrag som kräver samarbete med andra yrkesmän och som ofta innebär dubbelt upp med arbete från städsidan. Efter dammtorkning, byggstädning, fönsterputs, och golvtvätt brukar det exempelvis komma fram många små besiktningsjobb från målarsidan och annat smått som gör att det måste städas igen.

Kontorsstädning

Kontorsstädning utförs av erfaren personal som jobbar efter ett städschema som är framställt efter överenskommelse med kunden. Vi har kunden i centrum med personlig kontakt och ställer gärna upp på små förändringar som kan förbättra kvaliteten.

Fönsterputsning

Vi utför fönsterputsning med de bästa redskapen och material som finns på marknaden. Vi är inte snabba, men istället förlitar vi oss på kvalitet. Vi tittar på ett fönster i sin helhet, torkar av ramen och tar bort fläckar från exempelvis målarfärg. Det gör att man får ett mycket bättre resultat och som även håller i längden.

Postadress

Postadress

Box 8200
200 41 Malmö

Postadress

Telefon

040 - 631 11 21

Postadress

E-post

info@stellastad.se